ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ – The Educational and Scientific Institute of Continuing Education

ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ

ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ
Кафедра публічного управління та адміністрування розробила та  ухвалила Концепцію створення та функціонування “ШКОЛИ МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ” з метою формування у майбутніх фахівців з публічного управління управлінських навичок з ефективного використання ресурсного потенціалу держави, регіонів, територіальних громад; ефективного використання знань, умінь і навичок із реалізації процесів децентралізації та запровадження демократичного врядування; вирішення прикладних завдань з управління та можливості реалізації здібностей по-новому розбудовувати державне управління, як на посадах державних службовців так і на посадах в органах місцевого самоврядування України.
Орієнтовний план – графік роботи на перше півріччя 2019-2020 навчального року
 
ДАТА
ВИД ЗАХОДУ
1
2 вересня 2019 р.
Обговорення та ухвалення концепції створення та збори щодо створення Школи молодого публічного управлінця. Обговорення пропозицій щодо графіку роботи Школи на перший семестр 2019-2020 навчального року
2
19 вересня 2019 р.
В рамках проведення профорієнтаційних заходів Навчально-наукового інституту неперервної організація майстер-класу з тематики публічного управління та адміністрування, відвідуванням Музею НАУ, Навчального ангару для учнів 10 – 11 класів ЗОШ №67 Печерського району.
 
 
3
14 жовтня 2019 р.
З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України організація екскурсії до Національного  Музею історії для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та залучення учнів 11-х класів міста Києва.
4
29 жовтня 2019 рік
Проведення відкритої  лекції- дискурсії   з тематики «Тіньова економіка та корупція в діяльності публічної особи». Лектор –д.е.н., доц. Грущинська Н.М.
 
 
5
11 листопада 2019 рік
Проведення колоквіуму в рамках студентського гуртка з залученням студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», учнів старших класів та всіх бажаючих з тематики «Членство України в міжнародних організаціях» в рамках 14 річчя  вступу  України до Ради Європи в якості її 37-го члена з метою визнання суверенності України і її залучення до активного формування спільної європейської політики.
 
 
6
13 грудня 2019 рік
Другий студентський круглий стіл з тематики публічного управління та адміністрування за участю студентів першого курсу навчання ОС «Бакалавр», ОС «Магістр», студентів – випускників ННІНО, учнів 10-11 класів за запрошенням.
 
 
Запрошуємо до участі в роботі Школи молодого публічного управлінця державних службовців, представників органів публічного упраління та усіх небайдужих до процесів державотворення в Україні.