Відкрита лекція на тему: «ПЕРСОНАЛ ПІДПРИЄМСТВА, ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОПЛАТА ПРАЦІ» – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Відкрита лекція на тему: «ПЕРСОНАЛ ПІДПРИЄМСТВА, ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОПЛАТА ПРАЦІ»

9 березня 2023 року на базі кафедри публічного управління та адміністрування відбулася відкрита онлайн-лекція з дисципліни «Економіка підприємства», яку провела Чібісова Ірина Валентинівна, доцент кафедри публічного управління та адміністрування Навчально-наукового інституту неперервної освіти. Тема лекції:
«ПЕРСОНАЛ ПІДПРИЄМСТВА, ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОПЛАТА ПРАЦІ».

На лекції були присутні: здобувачі вищої освіти 1 курсу денної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОПП «Публічне управління та адміністрування», науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування, представники навчального відділу НАУ.

У ході обговорення учасники відкритої лекції позитивно оцінили зміст проведеного заняття, відзначили добре продуману структуру лекції, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, а також якісний ілюстративний матеріал, використання якого полегшувало сприйняття нової інформації. Лекція проведена на належному науково-теоретичному та методичному рівні, досягла своєї мети і відповідає сучасним вимогам вищої школи.