Курси інспекторів з безпеки польотів – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Курси інспекторів з безпеки польотів

В Навчально-науковому інституті неперервної освіти завершено двотижневі курси базової підготовки інспекторів з безпеки польотів за програмою «Розслідування авіаційних подій та інцидентів». Цього разу слухачами курсів були представники Державного підприємства «АНТОНОВ», НБРЦА, Авіакомпанії «АЕРОВІЗ», Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС».

Програмою курсів передбачено розгляд основних питань з аналізу причин-факторів авіаційних подій та інцидентів, вимог ІСАО щодо безпеки польотів, організації розслідування авіаційних подій та інцидентів, профілактичної діяльності експлуатантів щодо їх попередження та забезпечення безпеки польотів, інспектування авіаційної діяльності з урахуванням вимог, положень і рекомендацій, які містяться у нормативних, інструктивних і методичних документах ЦА України та документах ІКАО, EASA.

Навчальний процес забезпечували викладачі НАУ та провідні фахівці Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.

За результатами тестування слухачі одержали сертифікати.

Організаційно-методичне забезпечення навчального процесу здійснюється фахівцями Навчально-консультативного центру підвищення кваліфікації НН ІНО.

Телефон для довідок: 406 70 34, e-mail: kpk@nau.edu.ua.

Триває набір до наступної групи!