Студенти кафедри публічного управління та адміністрування Навчально-наукового інституту неперервної освіти проходять практику в органах публічного управління – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Студенти кафедри публічного управління та адміністрування Навчально-наукового інституту неперервної освіти проходять практику в органах публічного управління

За графіком навчального процесу протягом червня 2023 року у здобувачів вищої освіти відбулася фахово-ознайомлювальна, фахова, виробнича практика (ОС «Бакалавр») та науково-дослідна практика у сфері менеджменту в органах публічного управління (ОС «Магістр») на. базах практик органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Під час проходження практики студенти вивчали основні засади організації та діяльності органів влади різних управлінських рівнів, особливості проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, процес організації діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Крім цього, здобувачі вищої освіти освітнього ступеня магістра отримали змогу зібрати фактичний матеріал для проведення власних досліджень та підготовки кваліфікаційної роботи.

Зокрема, в рамках угоди про проходження практики студенти ознайомилися з роботою окремих структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації м. Києва, а саме Управління (центру) надання адміністративних послуг, його структурою, змістом та функціями, ключовими управлінськими процесами, особливостями роботи адміністраторів, іншими питаннями забезпечення роботи центру. Корисним досвідом для здобувачів було також ознайомлення з конкретними прикладами надання адміністративних послуг.

Навчально-науковий інститут неперервної освіти Національного авіаційного університету висловлює подяку Андріянову Ігорю Олександровичу, керівнику Управління (центру) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації м. Києва за співпрацю та сприяння у практичній підготовці публічних управлінців.