Відбувся «Кар’єрний форум», на який запросили учасників бойових дій та їх сім’ї – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Відбувся «Кар’єрний форум», на який запросили учасників бойових дій та їх сім’ї

Відбувся «Кар’єрний форум», на який запросили учасників бойових дій та їх сім'ї

26 січня відбувся «Кар’єрний форум», на який Київ Мілітарі Хаб у співпраці із Київським міським центром зайнятості запросили учасників бойових дій та їх сім’ї.

На форумі, всі запрошені поспілкувались із роботодавцями, дізнались про затребувані вакансії, умови та оплату праці. Серед запрошених гостей наші постійні партнери: Компанія ELIO та ТОВ «ЕЛДОР», Корпорація “Профі”. В рамках форуму відбувся прослухали семінар «Техніка з пошуку роботи» та отримали відповіді на запитання.

Національний авіаційний університет разом з Навчально-науковим інститутом неперервної освіти у складі Вернигори Світлани Миколаївни – заступник консультаційного центру НАУ, Мізюк Світлани Георгіївни – т.в.о директора ННІНО, та співробітники інституту Черіпко С. І., Маліновська Н.М., Зоренко К. Р., представили освітні програми ОС «бакалавр», ОС «магістр», програми курсів підвищення кваліфікації, та курси БПЛА.