Відбулась онлайн зустріч студентів коледжів з кафедрами і студрадою Навчально-наукового інституту неперервної освіти, яка традиційно проходить у НАУ під гаслом – День професій – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Відбулась онлайн зустріч студентів коледжів з кафедрами і студрадою Навчально-наукового інституту неперервної освіти, яка традиційно проходить у НАУ під гаслом – День професій

10 квітня 2024 року відбулась онлайн зустріч студентів коледжів з кафедрами і студрадою Навчально-наукового інституту неперервної освіти, яка традиційно проходить у НАУ під гаслом – День професій.

Організаторами зустрічі виступили Навчально-науковий інститут неперервної освіти та Навчально-науковий інститут розвитку освіти.

Навчально-науковий інститут неперервної освіти НАУ відповідає нині сучасним запитам суспільства, працює на випередження, маючи у своєму складі кафедри з інноваційними програмами управлінського спрямування і широкий спектр сучасних і актуальних тематик курсової підготовки, яку здійснюють п´ять навчально-наукових центрів.

Сьогодні людина як фахівець потребує для себе «соціальної захищеності» у ринкових відносинах, коли вона «продає» свої знання та вміння на ринку праці. Таку гарантію може дати їй лише неперервна освіта як запорука її конкурентоспроможності.

На зустрічі виступили завідувачі кафедр ННІНО, які ознайомили майбутніх абітурієнтів з роботою Інституту, кафедр, освітніми програмами, за якими проводиться підготовка студентів і голова студради Інституту, яка ознайомила усіх присутніх з цікавим студентським життям.