ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ

ШКОЛА МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ
Кафедра публічного управління та адміністрування розробила та  ухвалила Концепцію створення та функціонування “ШКОЛИ МОЛОДОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІНЦЯ” з метою формування у майбутніх фахівців з публічного управління управлінських навичок з ефективного використання ресурсного потенціалу держави, регіонів, територіальних громад; ефективного використання знань, умінь і навичок із реалізації процесів децентралізації та запровадження демократичного врядування; вирішення прикладних завдань з управління та можливості реалізації здібностей по-новому розбудовувати державне управління, як на посадах державних службовців так і на посадах в органах місцевого самоврядування України.
Орієнтовний план – графік роботи на перше півріччя 2019-2020 навчального року
 
ДАТА
ВИД ЗАХОДУ
1
2 вересня 2019 р.
Обговорення та ухвалення концепції створення та збори щодо створення Школи молодого публічного управлінця. Обговорення пропозицій щодо графіку роботи Школи на перший семестр 2019-2020 навчального року
2
19 вересня 2019 р.
В рамках проведення профорієнтаційних заходів Навчально-наукового інституту неперервної організація майстер-класу з тематики публічного управління та адміністрування, відвідуванням Музею НАУ, Навчального ангару для учнів 10 – 11 класів ЗОШ №67 Печерського району.
 
 
3
14 жовтня 2019 р.
З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України організація екскурсії до Національного  Музею історії для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та залучення учнів 11-х класів міста Києва.
4
29 жовтня 2019 рік
Проведення відкритої  лекції- дискурсії   з тематики «Тіньова економіка та корупція в діяльності публічної особи». Лектор –д.е.н., доц. Грущинська Н.М.
 
 
5
11 листопада 2019 рік
Проведення колоквіуму в рамках студентського гуртка з залученням студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», учнів старших класів та всіх бажаючих з тематики «Членство України в міжнародних організаціях» в рамках 14 річчя  вступу  України до Ради Європи в якості її 37-го члена з метою визнання суверенності України і її залучення до активного формування спільної європейської політики.
 
 
6
13 грудня 2019 рік
Другий студентський круглий стіл з тематики публічного управління та адміністрування за участю студентів першого курсу навчання ОС «Бакалавр», ОС «Магістр», студентів – випускників ННІНО, учнів 10-11 класів за запрошенням.
 
 
Запрошуємо до участі в роботі Школи молодого публічного управлінця державних службовців, представників органів публічного упраління та усіх небайдужих до процесів державотворення в Україні.