Випуск магістрів Навчально-наукового інституту неперервної освіти – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Випуск магістрів Навчально-наукового інституту неперервної освіти

Випуск магістрів 2020

2 березня 2020 року гостинно відчинила двері зала засідань вченої ради Національного авіаційного університету, адже цього дня у Навчально-науковому інституті неперервної освіти (ННІНО) відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форми навчання за спеціальностями: 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» та 053 «Психологія».

Випуск магістрів 2020

Усією родиною, в сяйві святкового вбрання та магістерських мантій, з добрими й щирими усмішками викладачів, батьків і друзів цьогорічні випускники ННІНО, які провели в Університеті найкращі роки свого життя, мали можливість ще раз, в останнє в якості студентів, зібратися в урочистій залі й отримати, як доказ результату їхньої наполегливої праці – диплом магістра.

Випуск магістрів 2020

Привітала випускників та передала щирі слова вітання і поради молодим фахівцям від ректора НАУ Володимира Ісаєнка директорка ННІНО Ірина Дейнега. Звертаючись до присутніх, вона щиро подякувала за небайдужість до життя Інституту, побажала, щоб та дорога, яка чекає випускників за порогом Університету була розлогою й вони крокували нею в ногу з часом. Від ректорату магістрів привітав проректор Юрій Тесля, який побажав не зупинятися на досягнутому і отримувати насолоду від навчання впродовж життя. Традиційні привітання, напутні слова та настанови висловили своїм вихованцям, вручаючи їм дипломи, завідувачі випускових кафедр: публічного управління та адміністрування – Наталія Грущинська, управління професійною освітою – Людмила Сидорчук та доцент цієї ж кафедри Тетяна Сівашенко, технологій управління – Юрій Турло.

Випуск магістрів 2020

Зі щирими словами подяки та шани своїм педагогам до присутніх звернувся цьогорічний випускник Олександр Дудко, чиї слова були наповнені сердечною вдячністю всім викладачам, усім тим, хто був поряд із ними всі ці роки, за їх терпіння, здатність розуміти, підтримати та допомогти мудрою порадою.

Випуск магістрів Навчально-наукового інституту неперервної освіти

Чудовим подарунком для випускників і гостей свята були музичні вітання студентів НАУ та подяки адміністрації Інституту тим випускникам, хто активно працював у всіх сферах його діяльності: громадському житті, навчанні, науковій роботі.

Завершились урочистості спільними фото на пам’ять, останніми порадами та настановами від викладачів.

Випуск магістрів 2020

Щиро вітаємо випускників, бажаємо високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу Навчально-наукового інституту неперервної освіти та Національного авіаційного університету!