Відбулося засідання секцій Навчально-наукового інституту неперервної освіти «Управління та адміністрування в авіаційній галузі» і «Управління людським фактором» – Навчально-науковий Інститут неперервної освіти НАУ

Відбулося засідання секцій Навчально-наукового інституту неперервної освіти «Управління та адміністрування в авіаційній галузі» і «Управління людським фактором»

3 і 4 квітня 2024 року у рамках ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції відбулося засідання секцій Навчально-наукового інституту неперервної освіти «Управління та адміністрування в авіаційній галузі» і «Управління людським фактором». Матеріали до конференції подали понад 50 здобувачів освітніх рівнів бакалавр, магістр і доктор філософії, що навчаються за освітніми програмами ННІНО. Активна участь студентів у роботі конференції ще раз засвідчила про розуміння ними того, що сучасне суспільство висуває все більш жорсткі вимоги до майбутніх фахівців: вміти бути затребуваними на ринку праці, здатність адаптуватися у колективі та пристосовуватися до оточуючих його факторів, які постійно змінюються під впливом науково-технічного прогресу. А основи самоосвіти та вміння розвивати свій творчий потенціал повинні закладатися саме у процесі навчання та науково-дослідницької роботи у ЗВО, що є також засобом їхньої професійної підготовки.

Представлені роботи молодих науковців були різні за характером, рівнем складності та змістом дослідження, але усі, без винятку, виступаючі продемонстрували високий рівень знань та бездоганну підготовку.

За результатами конференції були відзначені найкращі актуальні тематики та виступи здобувачів вищої освіти Інституту: Малікової Ольги, Сукача Олексія, Скуратівського Михайла, Міньковської Анастасії, Черепахіної Анастасії, Дубовського Олексія та Усатого Богдана.